вівторок, 15 грудня 2009 00:22

Симоненко проти відставки Луценка через своїх людей у МВС - Шуфрич

Симоненко проти відставки Луценка через своїх людей у МВС - Шуфрич

Народний депутат від партії регіонів Нестор Шуфрич пожалівся, що не вистачає голосів за відставку міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Також його розчарувала позиція лідера Компартії Петра Симоненка.

"Мене дивує заява Симоненка. Я сподіваюсь, що Донеччина, Луганщина, Крим, де його підтримують, дізнаються, що лідер Компартії став на захист Луценка", - заявив "регіонал" в ефірі телеканалу ТВі.

Шуфрич вважає, що причиною такого рішення головного комуніста є кришування своїх людей у Міністерстві внутрішніх справ.

"Син народного депутата Мармазова є заступником міністра внутрішніх справ. Рука руку миє. Червоні комуністичні руки пов"язані помаранчевими стрічками", - наголосив він.

Нардеп зазначив, що позиція, яку озвучив Симоненко, є катастрофічною для нього особисто і Компартії. Шуфрич додав і про його зв"язок з БЮТ.

"Народний депутат Кравченко, який був у фракції КПУ, зараз керівник державного комітету лісного господарства. Комунстів посадами купують "помаранчеві". Сьогодні емблема Юлії Тимошенко - червоне серце на білому фоні. Це серце так подобається комуністам, що вони знайшли спільну мову", - вважає "регіонал".

Як відомо, Симоненко заявив, що його фракція не має наміру підтримувати відставку Луценка.

"Перед виборами хочуть, щоб міліція була в чиїхось руках ... А що таке міліція в чиїхось руках? Адже тільки міліція за законом має дозвіл охороняти громадський порядок на виборчих дільницях! Мова йде про те, що клани чубляться між собою. Якщо підсилити один за рахунок міліції, тоді завтра в країні буде взагалі безлад", - розповів він.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Симоненко проти відставки Луценка через своїх людей у МВС - Шуфрич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути