пʼятниця, 06 серпня 2010 11:02

Симоненко назвав Жванію "ющенківським дрантям" і "проституткою"

Симоненко назвав Жванію "ющенківським дрантям" і "проституткою"

Народний депутат України Давид Жванія і його соратники готові обслуговувати будь-яку владу, лише б отримати гарантії для свого бізнесу.

Про це, коментуючи висловлювання Жванії про майбутнє догляді комуністів з коаліції, сказав в інтерв'ю газеті "2000" лідер КПУ Петро Симоненко.

"Знаєте, мені навіть якось смішно коментувати заяви якихось політичних нулів. Ну, хто такі Жванія та іже з ним? Це ющенківське дрантя, політичні повії, готові прислужувати який завгодно влади, лише б отримати гарантії для свого бізнесу. Жванія з числа тих, хто морочив голову народу майданом, потім вкладав свої гроші у проект "Луценко", потім він - соратник Тимошенко, а нині намагається влаштуватися до Януковича, якого не так давно оголошував чи не породженням пекла", - сказав Симоненко.

Лідер КПУ в черговий раз підтвердив, що його фракція не залишить коаліцію.

"Не виключаю, що Жванію спеціально використовують як провокатора проти Компартії - тому він і повторює день у день свої сентенції. Очевидно, хтось розраховує спровокувати комуністів на необдумані дії. Даремно намагаються. У нас нерви міцні", - відзначив Симоненко.

"Ми, комуністи, не доставимо Жванії і тим, хто за ними стоїть, такого задоволення, про яке вони мріють вже на публіці. КПУ не покине коаліцію на догоду Жванії, навпаки - посилить свою роботу в її складі з відстоювання прав та інтересів трудящих ", - сказав Симоненко.

Нагадаємо, що Давид Жванія створив нову депутатську групу "Право вибору", яка буде підтримувати дії коаліції.

Жванія заявляв про те, що фракція КПУ повинна покинути коаліцію у зв'язку зі своїми програмними принципами.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко назвав Жванію "ющенківським дрантям" і "проституткою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути