пʼятниця, 09 жовтня 2009 08:17

Симоненка дратує "Вона"

Симоненка дратує "Вона"

Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко негативно відноситься до передвиборних технологій, наприклад, вивішеним на рекламних щитах "Вона працює" і "Я почую кожного".

"Це брудна політтехнологія, яка дратує людей. Компартія не грає в ці ігри, у нас живе спілкування", - сказав він під час робочої поїздки в Хмельницьку область.

"Коли політичні сили заявляють, що "Вона працює" або "Я почую кожного", то кожен українець ці гасла перекладає на власні проблеми. Але відразу розчаровується - вони обидва працюють на власну кишеню", - відзначив він.

Симоненко упевнений, що ті партії, які стверджують, що хочуть почути народ під час виборів, врешті-решт, так нічого й не почують. "Хіба після виборів прозріє і почує. Проте це буде пізно", - сказав він.

Крім того, політик висловив упевненість, що вийде в другий тур президентських виборів.

При цьому Симоненко виступає за те, щоб після виборів президента провести дострокові вибори до парламенту.

"Якщо на президентських виборах переможе представник від лівих сил, то ми ініціюватимемо дострокові вибори у Верховну Раду. Адже потреба в цьому є в даний час в суспільстві", - відзначив він.

Також у разі перемоги лідер комуністів планує винести на всеукраїнський референдум свій проект Конституції і створити національний координаційний комітет, який контролюватиме роботу гілок влади, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Симоненка дратує "Вона"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути