пʼятниця, 11 травня 2007 20:33

Сім політичних сил увійдуть до парламенту. Опитування

Сім політичних сил увійдуть до парламенту. Опитування
Якби найближчої неділі відбулися вибори до Верховної Ради, то 34,6% опитаних віддали б голоси за Партію регіонів, 22,2% - за БЮТ, 12,9% - за "Нашу Україну". Тривідсотковий бар"єр також впевнено подолали КПУ - 6,1% і "Народна самооборона" – 5%. На межі проходження до парламенту також Блок Наталії Вітренко та СПУ, за яких проголосували б по 3,4% виборців. Такі результати соціологічного опитування Інституту політичного моделювання, проведеного у обласних центрах спільно із дослідницьким центром "Імідж-Контроль".

Відповідно до результатів опитування, Народна партія Литвина набирає 2%, блок "Рух-Українська правиця" – 1,8%. За підтримку інших партій висловилися 1%, а 7,6% - голосували б проти всіх.

Порівняно із даними попереднього експрес-опитування, проведеного 23 квітня 2007 р, зафіксовано певні тенденції перетікання електоральних голосів, зокрема, на Заході України дещо посилились позиції партії "Народний союз Наша Україна" за рахунок голосів виборців БЮТ, а на Донбасі та в Криму спостерігається перетік голосів від Партії регіонів до Компартії та Блоку Вітренко.

Опитування проводив 6 травня Інститут політичного моделювання спільно з дослідницьким центром "Імідж-Контроль". У ході дослідження опитали 15006 респондентів, які проживають у обласних центрах. Похибка дослідження не перевищує 1,8%, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Сім політичних сил увійдуть до парламенту. Опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути