пʼятниця, 29 березня 2019 14:01

"Сходіть на вибори, бо буде ср*ка" - Щур звернувся до молоді

"Сходіть на вибори, бо буде ср*ка" - Щур звернувся до молоді
На вибори треба йти, каже Майкл Щур.

Українська молодь має йти на вибори, інакше влада ніколи не буде її поважати. Про це сказав телеведучий Майкл Щур у відеозверненні.

"Ви кажете: "Між ким обирати? Між зморщеним буряком і засушеним короваєм? Навіть за молодим огірочком все рівно стоїть старий, гороховий стручок. Я краще витрачу час на шось інше".

Знаєте, скільки молодих людей проголосували на минулих виборах президента? 30%. Їм треба, щоб ви не прийшли. Бо ви нелогічні і не прогнозовані. Ви без страху можете сказати в очі те, що думаєте. І вони вас бояться за це. Ви можете організуватися без начальника. Вони безсилі проти вас. Вони не знають, що з вами робити, бо ви можете змусити відповідати їх за їхні слова. Тому їм важливо, щоб ви продовжували не ходити. Вони чекають цього від вас - безвідповідальності.

І зараз той момент, коли можна їх неприємно здивувати. Здивуйте цих старих богомолів і стрекоз. Тільки так, через деякий час влада змушена буде вас поважати. Сходіть на вибори, бо буде ср*ка", - сказав журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міг би закрити всі питання у першому турі і не паритися" - Притула дорікнув Порошенкові

Вибори президента відбудуться 31 березня.

Якщо жоден із кандидатів не набере понад 50% голосів, 21 квітня відбудеться другий тур. До нього вийдуть двоє найрейтинговіших претендентів на посаду глави держави.

Зараз ви читаєте новину «"Сходіть на вибори, бо буде ср*ка" - Щур звернувся до молоді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути