субота, 08 лютого 2014 00:34

"Сходіть на психотренінг і вас попустить" - комуніст розповів бюджетнику про зарплату

"Сходіть на психотренінг і вас попустить" - комуніст розповів бюджетнику про зарплату

У п'ятницю 7 лютого, у вечірньому ефірі Громадського ТБ сталась словесна суперечка між бюджетником аспірантом Могилянки Єгором та нардепом від комуністичної партії Оксаною Калетник. Під час жвавої дискусії стосовно деяких положень державного бюджету 2014 року народна обраниця не стримала емоції та порадила хлопцеві сходити на психотренінги, щоб його "попустило".

Так, молодика поставив запитання стосовно того, як комуністи, які нібито борються за права трудящих, могли проголосувати бюджет, у якому погіршуються умови оплати праці освітян.

"Ви сказали, що голосували за бюджет, через те, що треба було захищені статті терміново приймати і турбувалися про трудящих. Так от, як представник трудящих, як аспірант, можу вам сказати, що з вашого бюджету різниця між мінімальною зарплатою, яка складає 1218 гривень, і першим тарифним розрядом нашої єдиної тарифної сітки збільшилась з 299 до 366 гривень. Це означає, що далі мої старші колеги, викладачі, доценти, професори ще більше недоотримають грошей. Ви, як юрист, маєте знати, що це невідповідність трудового законодавства, кодексу законів про працю і закону України про оплату праці, яка вам, як комуністу, має просто поперек горла ставати. Так от скажіть, за кого ви там турбувалися, збільшуючи видатки на МВС, прокуратуру і решту силовиків?", - запитав 25-річний аспірант.

У відповідь на це Калетник зауважила, що молодик абсолютно нічого не розуміє, і плутає закони і кодекси.

"Ті запитання, які ви ставите, до бюджетного процесу відношення не мають. Саме через те, що у нас люди, які навіть собачої буди не побудували і нічого не створили у своїй країні, починають з критики, саме через це ми бачимо теперішній стан нашої країни. Сумно, Єгоре, матчастину вчіть... Я вам хочу порадити припинити обвинувачувати весь світ, припинити шукати зло... Є дуже багато різних психотренінгів. Сходіть і вас попустить", - сказала на емоціях слуга народу.

Після цього ведучі у телестудії перевели розмову на іншу тему.

Зараз ви читаєте новину «"Сходіть на психотренінг і вас попустить" - комуніст розповів бюджетнику про зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути