Ексклюзиви
понеділок, 07 квітня 2014 13:07

Сепаратисти проголосили "Донецьку республіку" та "приєднались" до Росії (онлайн-трансляція)

Зі сцени, встановленої на сходинках Донецької ОДА, було оголошено про створення так званої незалежної Донецької республіки.

Про це у своєму мікроблозі в Twitter повідомляє місцеве видання "ОстроВ".

Сепаратисти знімають з будівлі облдержадміністрації прапор Донецької області і міняють на прапор "Донецької республіки".

 
 
Це рішення було ухвалено на позачерговій сесії самопроголошеної "народної ради" Донецької області і повідомлено провідним учасником мітингу біля стін будівлі обласної ради.
 
 
 
Натовп зустрів цю заяву оваціями і криками "Росія, Росія". Згодом оратор додав, що це рішення ухвалено на позачерговій сесії.
 

Нагадаємо, 6 квітня близько 14:30 проросійські мітингувальники перейшли від пл. Леніна до будівлі ДонОДА. Понад 2,5 тисяч мітингувальників штурмом захопили адмінбудівлю. Проросійські активісти досі перебувають в облдержадміністрації. Правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 294 Кримінального кодексу України (масові заворушення). Вночі 7 квітня стався захоплення будівлі СБУ Донецької області.

 

Зараз ви читаєте новину «Сепаратисти проголосили "Донецьку республіку" та "приєднались" до Росії (онлайн-трансляція)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути