вівторок, 27 листопада 2018 04:15

Сенцов написав листа з привітаннями Кольченку

26 листопада український режисер Олег Сенцов, який перебуває в колонії в російському місті Лабитнангі написав лист кримському активісту Олександру Кольченко, який знаходиться в колонії №6 Копейська Челябінської області.

"Давненько не писав тобі листів, особливо нема про що було. Але я не забуваю про тебе ніколи. Радий, що в моєму житті є така людина, як ти, - добрий і сильний. Бажаю тобі залишатися таким завжди, прожити довге і цікаве життя , зустріти купу цікавих людей і побувати в ще більшій кількості цікавих місць. З днем ​​народження тебе, Тундра! " - написав Сенцов, повідомив в Facebook адвокат Сенцова Дмитро Дінзе.

  Лист Сенцова Кольченку
Лист Сенцова Кольченку

У травні 2014 року в Сімферополі були заарештовані четверо проукраїнських активістів: Геннадій Афанасьєв, Олексій Чирній, Олег Сенцов і Олександр Кольченко. У серпні 2015 року російський суд визнав їх винними в підготовці терактів в Криму і підпалі офісів двох партій в Сімферополі.

Зараз ви читаєте новину «Сенцов написав листа з привітаннями Кольченку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути