понеділок, 09 червня 2008 10:52

Семенюк розповіла, як вона плаває і засмагає в Анталії

Семенюк розповіла, як вона плаває і засмагає в Анталії
Глава Фонду держмайна Валентина Семенюк проводить відпустку в одному з найрозкішніших турецьких готелів – Sungate Port Royal, у селищі Бельдібі недалеко від аеропорту Анталія.

"Сегодня" додзвонилась Семенюк на мобільний. Як виявилося, тижневу відпустку голова ФДМ вирішила поєднати з медовим місяцем.

Вийшла заміж Семенюк за бізнесмена Віталія Самсоненка ще в січні, однак, за її словами, досі курорти були недозволеною розкішшю для молодят через напружену політичну ситуацію в Україні.

"Я пішла у відпустку і одразу ж вирішила пройти медобстеження", - сказала виданню Семенюк.

"У мене проблеми зі спиною, і я кілька днів провела в лікарні, проходила різні процедури. Потім лікарі мені порадили побільше плавати, а тут чоловік нагадав, що ми вже майже півроку, як одружені і досі не їздили в медовий місяць, от ми і вирішили на тиждень вибратися відпочити в Туреччину, де я раніше ніколи не була", - пояснила вона.

За словами Семенюк, ця відпустка в неї – перша за останні 5 років. "То робота, то вибори, те політпитання, і за цим усім не було часу нікуди з"їздити і відпочити. Зараз же, можна сказати, я вперше вибралася за кордон не у відрядження, а в повноцінну відпустку, тим більше ж я не знала, що парламент надумає розглядати кадрові питання у Фонді держмайна", - каже "соціалістка".

За словами Семенюк, її відпочинок – не з найбільш розкішних, вони живуть із чоловіком удвох у звичайному номері, цілими днями проводять час на пляжі, плавають, засмагають.

"Я вперше в житті побачила Середземне море, навіть не знала, яке воно гарне, прозоре", - каже голова ФДМ.

Як відзначає "Сегодня", родзинкою готелю Sungate Port Royal вважаються SPA-послуги: усі техніки масажу й антистресова терапія. Путівка коштує від $960: харчування по системі "Усе включено" у кожному з 11 ресторанів готелю, безкоштовні місцеві й імпортні алкогольні напої, розваги в аквапарку і басейнах. Територія готелю настільки велика, що по ній курсують клубні автомобілі і рикші.

Як відомо, у минулий четвер коаліція планувала звільнити Семенюк з посади голови ФДМ, але через її відсутність в Україні не змогла цього зробити. Спікер Арсеній Яценюк навіть спробував відкликати Семенюк із відпустки, але "регіонали" заблокували трибуну парламенту і зажадали спочатку заслухати звіт голови ФДМ, потім прийняти Держпрограму приватизації, а вже потім розглядати питання про звільнення Семенюк. Як повідомив Яценюк, Семенюк нібито проходила термінове обстеження за кордоном.

З 4 червня Семенюк перебуває у відпустці. Згідно КЗПП, звільнити держслужбовця, що перебуває у відпустці, не можна.

Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Семенюк розповіла, як вона плаває і засмагає в Анталії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути