середа, 20 червня 2012 18:55

Секретар Київради агітує за себе продовольчими пайками

Автор: Фото Юрія Андреєва
  Деякі вказані продовольчі товари є найдешевшими у своєму ціновому сегменті, зауважує Андреєв
Деякі вказані продовольчі товари є найдешевшими у своєму ціновому сегменті, зауважує Андреєв

Секретар Київської міської ради Галина Герега роздає людям продуктові набори. Фото з таким пайком виклав на своїй сторінці у Facebook приватний підприємець Юрій Андреєв.

"Секретар Київради, власниця мережі будівельних гіпермаркетів "Епіцентр" та кандидат до парламенту по округу №215 у м.Києві Галина Герега підкуповує виборців продовольчими пайками, - написав він у соцмережі. - У своїх агітаційних матеріалах використовує помаранчевий колір, хоча є таємним кандидатом від партії регіонів на цих виборах".

До складу продуктового набору входить по 1 кг цукру, рису круглозернистого, борошна пшеничного, по 1 банці згущеного молока і шпротів, одна упаковка печива "Мрія", один бісквіт "Шоколадний замок", ручка із надписом "Галина Герега" та блокнот з магнітом на холодильник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин попросив секретаря Київради розібратись із Черновецьким

"Варто також зазначити, що деякі вказані продовольчі товари є найдешевшими у своєму ціновому сегменті і занадто сумнівної якості. Особисто я ніколи не купую продукцію під торгової маркою "АРО" у "Метро". Не довіряю. Думаю,що не купує такі сумнівні продукти і сама Галина Герега, маючи статки більше 400 млн. доларів. Такі люди більше полюбляють малину по 670 грн. за кілограм і черешню по 400грн...А виборців своїх вони вважають бидлом і кидають подачки за копійки", - написав Андреєв у своєму блозі на сайті Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Секретар Київради агітує за себе продовольчими пайками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути