четвер, 11 липня 2013 14:18

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Сьогодні іспанці нагородять Тимошенко медаллю за захист демократії

Сьогодні іспанці нагородять Тимошенко медаллю за захист демократії
Юлія Тимошенко. Фото: nabat.mk.ua

Сьогодні у Барселоні (Іспанія) відбудеться церемонія нагородження Юлії Тимошенко медаллю Мануеля Карраско Формігуера за її внесок у захист демократії, свободи та боротьбу за відновлення верховенства права в Україні.

У церемонії, яку проводить політична партія Іспанії Уніо Демократіка де Каталунія, братимуть участь дочка екс-прем'єр-міністра України Євгенія Тимошенко та заступник голови партії "Батьківщина" Григорій Немиря, передає прес-служба політика.

Медаль Мануеля Карраско Формігуера, яка є найвищою відзнакою партії Уніо Демократіка де Каталунія за захист демократичних цінностей, отримували колишній Президент Чехії Вацлав Гавел (2007 рік), президент Європейського парламенту Ганс-Герт Пьоттерінг (2008) та інші.

Як відомо, в основі партії Уніо Демократіка де Каталунія, яку було утворено у 1931 році, лежить ідеологія гуманізму та християнської демократії. Видатного члена партії, борця за свободу і демократію Мануеля Карраско Формігуера було страчено за наказом диктатора Франко в результаті сфабрикованого процесу. Цей рік проходить під знаком Мануеля Карраско Формігуера, оскількі партія відзначає 75-ті роковини з дня його загибелі.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні іспанці нагородять Тимошенко медаллю за захист демократії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

60

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути