субота, 21 вересня 2013 06:55

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Ще є час відправити Тимошенко на лікування до Європи — Кличко

Ще є час відправити Тимошенко на лікування до Європи — Кличко
Віталій Кличко. Фото: tsn.ua

У партії "УДАР" заявили, що вірять у те, що екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко відправлять на лікування до Європи.

Зокрема, про це в ефірі програми "Шустер Live" на телеканалі Інтер сказав лідер парламентської фракції "УДАРу" Віталій Кличко.

Говорячи, про питання звільнення Тимошенко, Кличко зазначив, що це - одна з ключових вимог для підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

"Ми повинні ухвалити стратегічне рішення, від якого залежить майбутнє і України, і усього регіону", - наголосив політик.

Він розповів, що зустрічався з багатьма європейськими політиками, і кожен з них говорив, що для ЄС буде дуже складно підписати Угоду, якщо Тимошенко не буде звільнена.

"Ми сподіваємося, що шанс є, і він має бути реалізований. Ще є час відправити Юлію Тимошенко на лікування до однієї з країн Європи", - підсумував Кличко.

Нагадаємо, раніше Тимошенко заявила, що ніколи не отримувала від представників української влади пропозицій про лікування в Німеччині.

Водночас у Партії регіонів повідомили, що не проситимуть президента Віктора Януковича посприяти вирішенню питання лікування Юлії Тимошенко закордоном, оскільки хочуть уникнути конфузу.

Зараз ви читаєте новину «Ще є час відправити Тимошенко на лікування до Європи — Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

86

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути