неділя, 10 лютого 2008 13:02

СБУ пояснила за що і де був затриманий Рудьковський

СБУ пояснила за що і де був затриманий Рудьковський
Співробітники Служби безпеки України затримали екс-міністра транспорту і зв"язку Миколу Рудьковського за рішенням суду у зв"язку з тим, що він ухилявся від співпраці зі слідством.

Як повідомили в СБУ в неділю, співробітники Служби безпеки затримали екс-міністра в суботу увечері в Києві, але не в лікарні, а в місті, коли екс-міністр їздив по своїх справах.

Співробітники СБУ підійшли до Рудьковському пред"явили рішення одного з судів про його затримання на дві доби у зв"язку з ухиленням від співпраці зі слідством.

У СБУ відзначили, що слідчий прокуратури звернувся до суду з клопотанням про затримання екс-міністра і суд це клопотання задовольнив.

В понеділок суд повинен ухвалити рішення про обрання запобіжного Рудьковському заходу (утримання під вартою або підписка про невиїзд). До доставки до суду в понеділок місцем утримання Рудьковського слідчий визначив відділ досудового слідства СБУ.

У СБУ також підкреслили, що коли Рудьковського затримали, медики його оглянули і констатували, що затримання на дві доби не пошкодить його здоров"ю.

СБУ України і прокуратура Києва розслідують декілька кримінальних справ про зловживання в Міністерстві транспорту і зв"язку фігурантом в яких виступає Рудьковський.

Як повідомлялося, прес-секретар екс-міністра Вікторія Бутенко обнародувала в ЗМІ в неділю вранці інформацію про те, що Рудьковського невідомі в масках забрали з лікарні. Сім"я Рудьковського направила заяву в прокуратуру Києва щодо викрадання людини, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «СБУ пояснила за що і де був затриманий Рудьковський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути