середа, 14 березня 2018 00:55

СБУ відзвітувала про серію з 28 обшуків в шести областях

СБУ відзвітувала про серію з 28 обшуків в шести областях
СБУ провела 28 обшуків. Фото: ІА Правда

СБУ в понеділок, 12 березня, провела 28 санкціонованих обшуків у різних регіонах України з метою виявлення осіб, причетних до організації в країні антидержавних акцій.

Обшуки проводилися в Дніпропетровській, Львівській, Херсонській, Миколаївській, Херсонській областях та Києві, за місцями проживання, роботи, тимчасового перебування та перебування автотранспорту підозрюваних, пише "Слово і Діло".

"В ході зазначених обшуків здобуті докази вчинення протиправних дій в інтересах спецслужб сусідньої держави, які, після проходження процедури легалізації, дозволять провести публічне викриття спеціальних підривних акцій та інформаційних операцій проти Української держави", - зазначили правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На тебе чекають вдома" - суд відпустив двох бойовиків ДНР, завдяки програмі СБУ

Під час обшуків було виявлено та вилучено агітаційні матеріали про підтримку анексії Криму, грошові кошти, документи, що містять інформацію з обмеженим доступом, заборонена продукція, в тому числі гранати і патрони.

Зараз ви читаєте новину «СБУ відзвітувала про серію з 28 обшуків в шести областях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути