четвер, 12 грудня 2013 18:46

Спецтема: Євромайдан-2013

СБУ консультується з російськими спецслужбами з питання розгону демонстрацій - "Батьківщина"

СБУ консультується з російськими спецслужбами з питання розгону демонстрацій - "Батьківщина"
Фото: anons.uz.ua
Народний депутат від фракції "Батьківщина" Геннадій Москаль стверджує, що на запрошення керівництва СБУ в Україну прибули консультанти ФСБ Росії, які спеціалізуються на розгоні демонстрацій.

"Всі атаки, які проводили проти Майдану правоохоронні органи, не увінчалися успіхом. Тому на запрошення глави СБУ Якименка з Росії прибув ряд консультантів ФСБ, які спеціалізуються на розгоні протестних мітингів і демонстрацій. І розроблений сценарій, як нейтралізувати Майдан", - сказав він на брифінгу в штабі національного опору в четвер.

Москаль розповів, що існує новий спеціальний газ, який поміщається в аерозольні балони, і провокатори, які будуть найняті владою, розпиляють на території Майдану, Будинку профспілок, КМДА та у місцях, де перебувають мітингувальники, даний газ.

"Цей газ призводить до загального погіршення здоров'я організму, і людина після цього не зможе активно чинити опір, він буде фізично паралізований. Все це потім медики спишуть на ГРЗ, грип тощо", - зазначив він.
Зараз ви читаєте новину «СБУ консультується з російськими спецслужбами з питання розгону демонстрацій - "Батьківщина"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути