середа, 01 червня 2016 16:34

Савченко почала працювати на повну

Савченко почала працювати на повну
Фото: gazeta.ua

Народний депутат Надія Савченко у першому депутатському зверненні закликала Генпрокуратуру перевірити законність передачі земельної ділянки Міністерству оборони.

Про це у Facebook написав Анатолій Матіос, головний військовий прокурор.

"Із інформаційного кола підприємців Харківського регіону стало відомо, що навесні 2016 року за позовом прокуратури Харківського гарнізону отримано позитивне судове рішення в інтересах Міністерства оборони України та вилучено земельну ділянку загальною площею близько 5 тисяч га, оціночна вартість якої знаходиться на рівні 60 млн грн. Ця земельна ділянка була вилучена у приватної організації. Зараз іде процес передачі останньої до Міністерства оборони України.

Прошу органи прокуратури дати відповідь про хід процесу передачі цього майна Міністерству оборони та взяти на контроль процес отримання і обсяг отриманої площі, також звертаю вашу увагу, що досі МОУ не прийняло цю ділянку на свій баланс", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко не взяли у Мінськ

Як відомо, 25 травня українська льотчиця та народний депутат Надія Савченко повернулася в Україну. 31 травня прийшла на роботу у Верховну Раду.

Зараз ви читаєте новину «Савченко почала працювати на повну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути