понеділок, 21 січня 2019 11:58

"Сапсан-Спорт" розгорнув інформаційну війну проти конкурентів із "Куполу"

"Сапсан-Спорт" розгорнув інформаційну війну проти конкурентів із "Куполу"
Компанія "Сапсан-Спорт" під керівництвом Юрія Кізька влаштувала інформаційну війну проти свого конкурента

Уклавши договір оренди землі з Міністерством оборони, компанія "Сапсан-Спорт" під керівництвом Юрія Кізька з часом відмовилась від половини орендованої ділянки, але продовжила нею користуватись, не сплачуючи ані копійки.

Про це повідомляє інформаційний портал "СтопКор".

Зрештою, Міністерство оборони не продовжило договір оренди з фірмою Кізька. А частину земельної ділянки надали ветеранам АТО, які створили власний стрілецький клуб "КУПОЛ". Та попри це компанія "Сапсан-Спорт" майно Міністерству оборони й досі не повернула. Натомість бізнесмен влаштував інформаційну війну проти свого конкурента.

"21 століття – інформаційне. Дав 50% - і тобі тиждень крутиться пост у Фейсбуці, журналісти дзвонять, дайте інтерв'ю з цього приводу – ось так розганяється "зрада", якщо в тебе конкурент є, а особливо якщо АТОшник, то це взагалі "зрада" виходить велика: воював і тут на тобі, тітушкою став", - коментує боєць 95 окремої десантно-штурмової бригади Євген Турчак.

Та чому Юрій Кізько так тримався за цю територію, стало зрозуміло вже після проведених обшуків, результатами яких стали знайдені сотні одиниць бойової військової зброї та десятки ящиків з набоями. Звідки на території "Сапсана" зброя військового призначення – досі невідомо. Проте не менш цікаво, кому та куди мали відправити вилучені гвинтівки.

Детальніше про це - у розслідуванні журналіста "Стоп Корупції" Марії Гураль:

Зараз ви читаєте новину «"Сапсан-Спорт" розгорнув інформаційну війну проти конкурентів із "Куполу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути