четвер, 05 червня 2014 04:00

Саміт G7 пригрозив Росії можливими подальшими санкціями

Саміт G7 пригрозив Росії можливими подальшими санкціями

Учасники саміту G7 підтвердили в спільному комюніке, прийнятому в середу ввечері, рішення країн цієї групи накладати санкції на фізичних і юридичних осіб, які, на їх думку, активно підтримували або здійснювали порушення суверенітету і територіальної цілісності України і загрожують її безпеці і стабільності.

"Ми здійснюємо сувору політику невизнання положення з Кримом і Севастополем відповідно до рішення Генеральної Асамблеї ООН 68/262. Ми як і раніше готові активізувати цілеспрямовані санкції та застосувати додаткові значні обмежувальні заходи відносно Росії, якщо того вимагатимуть подальші події", - йдеться в документі G7.

27 березня Генасамблея ООН прийняла резолюцію, в якій в якій визнала проведений 16 березня 2014 референдум у Криму як той, що не має юридичної сили. Таким чином, організація не визнала приєднання Криму Росією, угоду про який було підписано президентом Росії Володимиром Путіним і представниками Автономної Республіки Крим, який входить до складу України.

Зараз ви читаєте новину «Саміт G7 пригрозив Росії можливими подальшими санкціями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути