Ексклюзиви
середа, 14 червня 2017 11:16

Садовий благає Порошенка і Гройсмана зі стін мерії

Над головним входом до львівської ратуші вивісили великий банер-звернення до президента Петра Порошенка і прем′єр-міністра Володимира Гройсмана з вимогою припинити сміттєву блокаду Львова.

Про це повідомляє Zaxid.net.

"Порошенко, Гройсман зупиніть сміттєву блокаду Львова!", – написано на банері, розташованому над головним входом до львівської мерії. Звернення до президента і прем′єра також продублювали англійською.

Автор: Zaxid.net
  Банер-звернення над головним входом в мерію
Банер-звернення над головним входом в мерію

Банер з′явився в ніч на середу, 14 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збудують 4 потужні переробні заводи для львівського сміття

На місці, де розташований банер, рекламують міські фестивалі та події, які відбуваються за підтримки міської влади. Також це місце традиційно використовують для привітань львів′ян з Різдвом, Великоднем та державними святами.

В мерії не змогли оперативно відповісти на запит видання, хто саме дав розпорядження вивісити звернення з вимогою припинити сміттєву блокаду.

12 червня львівська міська комісія з надзвичайних ситуацій прийняла офіційне рішення про необхідність оголошення Львова зоною надзвичайної екологічної ситуації. Відповідне звернення надіслали до уряду, РНБО, президента та Львівської облдержадміністрації.

За даними львівської мерії, кількість невивезеного сміття у місті сягнула критичного рівня, бо навколишні полігони ТПВ відмовляються приймати львівські сміттєвози. За останні дні також все частішими стали перекриття вулиць жителями, які таким чином протестують проти невивезення сміття з-під їхніх будинків.

Зараз ви читаєте новину «Садовий благає Порошенка і Гройсмана зі стін мерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути