вівторок, 04 грудня 2012 12:42

"Шабаш, тупий і безвідповідальний" - Гриценко про проект Держбюджету

"Шабаш, тупий і безвідповідальний" - Гриценко про проект Держбюджету
Анатолій Гриценко. Фото: gazeta.ua

Один із лідерів Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Анатолій Гриценко вважає, що економіка впевнено рухається від стабільності до колапсу.

Про таке він повідомив через соціальну мережу Facebook.

"Економіка впевнено рухається від стабільності до колапсу, і на цьому фоні, замість розробки плану системних антикризових заходів (колишній) Уряд Януковича через (колишню) Раду, підконтрольну Януковичу, вирішив швиденько проштовхнути проект бюджету-2013", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк: Ми проти "регіонального" Держбюджету-2013

"Професійно підготувати проект немає кому - міністри вже кілька місяців сидять на валізах. Легітимно внести проект до Ради немає кому - з учорашнього дня Уряд у відставці. Професійно розглянути проект у Раді немає кому - дві третини депутатів уже винесли речі з кабінеті в. Навіть якби вони хотіли і могли, то часу на відповідальний і професійний розгляд, на підготовку пропозицій депутатів і Комітетів немає - виділили менше доби, потім Бюджетний комітет усе відкидатиме", - додав він.

Він підкреслив, проект бюджету депутатам роздали сьогодні зранку. В документі 461 сторінка, "сотні тисяч цифр, за кожною з них - люди і їхні життя...Профільні (колишні) міністри і їхні підлеглі, у більшості своїй, документу ще не бачили, тим більше - не аналізували детально, навіть у своїй сфері відповідальності".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кожем'якін: Нинішня Рада закінчує свою роботу безславно

"Шабаш, тупий і безвідповідальний! Предметна розмова по суті документу попереду. Вже ясно, що ніяких реформ і ніякого розвитку фінансувати не планується, у жодній з галузей суспільного життя, економіки країни, чи сфери державного управління", - зауважив він.

Зараз ви читаєте новину «"Шабаш, тупий і безвідповідальний" - Гриценко про проект Держбюджету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути