пʼятниця, 09 лютого 2018 16:05

Саакашвілі заявив, що його хотіли затримати 8 автоматників

Саакашвілі заявив, що його хотіли затримати 8 автоматників
Екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі. Фото ain.com

В готелі Fairmont у Києві з'явився автоматники в камуфляжі. За версією Міхеіла Саакашвілі, спецпризначенці прийшли його заарештувати.

"Охорона готелю випхала 8 автоматників. Вони прийшли, показали зброю і сказали, що прийшли "за Мішею". Я вбачаю в цьому провокацію СБУ і Генпрокуратури. Влада хоче мене залякати, але я не буду тікати із країни. Я цілком законно маю право бути в Україні, поки триває судовий розгляд справи", - пояснив колишній президент Грузії.

Саакашвілі розповів, що з'їхав зі своєї квартири на Костьольній, де його затримали співробітники СБУ в грудні. Сказав, що зараз мешкає на 22 поверсі в районі Деміївської площі. В готелі мав зустріч із європейцями.

СБУ і Держприкордонслужба спростували інформацію, що їх спецпризначенці приїхали до готелю, щоб арештувати Саакашвілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко не спав цілу ніч, бо думав про Саакашвілі.

26 липня 2017-го президент Петро Порошенко призупинив Міхеілу Саакашвілі українське громадянство. Паспорт отримував за прискореною процедурою позаторік у травні. Тоді Порошенко призначив Саакашвілі головою Одеської обласної державної адміністрації. Попрацював там півтора року. Президента Грузії ловили спецпризначенці на даху будинку. Саакашвілі сказав, що виліз туди, щоб зловити мобільну мережу.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі заявив, що його хотіли затримати 8 автоматників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути