неділя, 18 березня 2018 12:18

Саакашвілі порівняв дії української влади з методами Путіна

Саакашвілі порівняв дії української влади з методами Путіна
18 березня активісти і представники політичної партії "Рух нових сил" анонсували проведення акції протесту за відставку чинного президента Петра Порошенка. Фото - facebook.com/Ruhnovihsyl

18 березня активісти і представники політичної партії "Рух нових сил", лідером якої є Міхеіл Саакашвілі, анонсували проведення нової акції протесту за відставку чинного президента Петра Порошенка. Також прихильники Саакашвілі повідомили, що після акції поїдуть до резиденції президента Порошенко в Козині.

Однак автомобіль зі сценою, на якій мав проводитися мітинг, зник вора ввечері. Українська влада користується методами Путіна. Про це в ефірі News one заявив Саакашвілі.

"Це дії заляканої влади, яка не змогла за всі роки добитися жодних досягнень. Тому діють такими методами, методами Путіна. Не варто в Україні ними користуватися. А все чому, бо поліція теж втягнута в корупцію. Це ясно, бо нема Деканоїдзе та Згуладзе. А є Аваков разом із своїм сином злодієм. Тому й відбувається все в Україні, там парламент хочуть підірвати, там блокади влаштовують, - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Судитимуть організаторів мітингу за імпічмент президента

"Рух нових сил" продовжить боротьбу із олігархічною корумпованою владою.

Колишньому голові Одеської облдержадміністрації, екс-президенту Грузії Міхеілу Саакашвілі заборонили в'їзд в Україну до 13 лютого 2021-го.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі порівняв дії української влади з методами Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути