Ексклюзиви
вівторок, 12 грудня 2017 19:23

Саакашвілі розповів про своє житло та гроші

Саакашвілі розповів про своє житло та гроші
Саакашвілі поспілкувався з журналістами. Фото: ТСН

Політик Міхеіл Саакашвілі розповів про свій перший день на волі після утримання у СІЗО.

Журналісти ТСН зустріли Саакашвілі біля його пентхаусу на Костьольній у Києві. Розповів, що відсипався після ув'язнення.

З пентхаусу Саакашвілі вивозили спецпризначенці. Він би повернувся туди, якби йому обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Апартаменти - 252 м². Сусіди кажуть, що він орендує їх вже кілька років.

"Абсолютна брехня, що вони кажуть, що шість тисяч доларів щомісяця. Я плачу тільки за комуналку і мінімальні якісь речі. А там є обмін технічний між моїми друзями, які мене підтримують, і самим власником. Вони їм дали квартиру за кордоном, наскільки я розумію. Тобто, я плачу частину, але точно це не шість тисяч. Скільки – це моя справа. У мене немає більше будинків, і хоромів, і палаців. І я мрію про те, щоб мати свій власний маленький будинок у Києві. Але поки що його немає", - розповідає Саакашвілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко розповів, що спільного між Саакашвілі і горе-ректором Мельником

Політик каже, що не має достатньо грошей для придбання нерухомості.

"У неділю на Майдані облаштували сцену. Були дорогі автівки з гучномовцями. Хто дає кошти на це все? У скільки вам обходиться одна подібна акція?" - питають журналісти.

"Ми всі фінансуємо. Окрім того, є тисячі українських малих і середніх бізнесменів, які дають кошти. Звичайно, мені треба жити, заливати бензин і рухатися. Звичайно, це коштує грошей. Мені їх дають. Але це точно не гроші олігархів і не ФСБ. Це люди, які хочуть допомогти. Хтось дає 500 доларів, а хтось - тисячу", - відповів Саакашвілі.

21 грудня політик святкуватиме 50-річний ювілей. Відмітить його у Києві разом із близькими.

11 грудня Печерський райсуд Києва відмовився на час розслідування відправити Міхеіла Саакашвілі під домашній арешт.

За інформацією слідства, Саакашвілі фінансував свої акції в Україні за рахунок злочинного угруповання Януковича. Зокрема, від Сергія Курченка отримав близько півмільйона доларів.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі розповів про своє житло та гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути