пʼятниця, 24 квітня 2020 05:00

Саакашвілі розповів, як буде працювати з Аваковим

Саакашвілі розповів, як буде працювати з Аваковим
Саакашвілі пообіцяв не конфліктувати з Аваковим. Фото: Главред

Експрезидент Грузії, колишній голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі у разі призначення до Кабміну збирається працювати, а не продовжувати конфліктувати з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим.

"Міністр МВС - це номенклатура президента. Віцепрем'єр із реформ не перетинається з міністром МВС у своїй роботі. Це зовсім різні напрями. Та й зараз дуже складна ситуація, конфлікти можуть тільки її погіршити. Я збираюся працювати, а не конфліктувати", - заявив Саакашвілі в інтерв'ю "Новое время".

Він заперечив, що є конфліктною людиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилося відео сутички Авакова і Саакашвілі

"Це дуже помилкове уявлення про мене. Я вже рік в Україні. Ходжу іноді по телеефірах. У мене за цей рік було багато можливостей когось звинувачувати, в чомусь дорікати, але я не вважаю для себе це пріоритетом в житті. Я цього не робив. Зараз, коли на Україну насувається щось недобре і ми не знаємо, з якими наслідками країна вийде після коронавірусу, для конфліктів точно не час", - додав політик.

Питання призначення Міхеіла Саакашвілі на посаду віцепрем'єр-міністра з питань реформ обговорюють всередині фракції "Слуга народу". Остаточно депутати визначаться перед позачерговим засіданням Верховної Ради у п'ятницю 24 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі розповів, як буде працювати з Аваковим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути