Ексклюзиви
середа, 01 серпня 2012 15:00

З'їзд "Свободи": опонентів на виборах "розстріляють списками"
10

Фото: Фото: Андрій Шматов

Сьогодні відбувся партійний з'їзд ВО "Свобода". Під час заходу було затверджено партійну програму та списки кандидатів у народні депутати по багатомандатному і одномандатних виборчих округах.

Першим пунктом програми ВО "Свобода" оголосила легальними методами усунути від влади Януковича.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати "Свободи" планують віддавати десятину зарплатні дітям

У програмі об'єднання йдеться про те, що при владі вони збираються "ухвалити закон про імпічмент президента, розпустити уряд Тігіпка, Азарова й Табачника, скасувати "харківські угоди". А також "повернути у власність держави природні монополії та стратегічні підприємства, накласти табу на продаж землі, скасувати пенсійну реформу та грабіжницький податковий кодекс".

Одним із пунктів "Свободи" є докорінне очищення держапарату. Зокрема планується провести люстрацію влади, "усунути від влади агентуру КГБ та держслужбовців, які працювали на керівних посадах КПСС".

Першу п'ятірку списку, як і очікувалося, очолив лідер партії Олег Тягнибок.

Другим у списку йде заступник голови партії Богдан Бенюк. Третім - депутат Київради Андрій Мохник. Четвертий - голова Сумської обласної організації партії Ігор Мірошніченко і п'ятий - професор КНУ ім Шевченка, доктор юридичних наук, професор Олександр Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок прогнозовано очолив список ВО "Свобода" - перша 10-ка

Під час виступу голова Київської "Свободи" Андрій Іллєнко зазначив: "Зараз вони всі будуть використовувати бабло, гнилу гречку, свою брехню й фальсифікації. Але в них немає головного - ідеї, заради якої вони живуть. У нас же ця ідея є. Тому я вірю, що ми 28 жовтня переможемо цих уродів, і перестріляємо їх усіх".

На що Олег Тягнибок пояснив, що у них є внутрішнє гасло "перестріляємо їх списками", коли говорять про перемогу на виборах .

Зараз ви читаєте новину «З'їзд "Свободи": опонентів на виборах "розстріляють списками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

339

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути