середа, 01 серпня 2012 14:18

"28 жовтня ми переможемо цих уродів, і перестріляємо їх усіх" - "свободівець"

"28 жовтня ми переможемо цих уродів, і перестріляємо їх усіх" - "свободівець"
На думку Іллєнка, сьогодні перед "Свободою" стоїть завдання врятувати націю. Фото: ridna.livejournal.com

Голова Київської організації ВО "Свобода" Андрій Іллєнко заявив на з'їзді партії про наміри "перестріляти їх усіх" після перемоги на парламентських виборах.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Усе залежить від нас, від нашого бажання і сили волі. Сьогодні перед нами стоїть завдання врятувати націю. Всі минулі роки привели нас до того рубежу, на якому ми зараз стоїмо. Сьогодні тільки максимальна концентрація всіх наших вольових якостей може дати нам перемогу", - розпочав промову "свободівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На з'їзді Тягнибок жартував над мажоритарниками, коли відправляв на округи в Донецьку

"Зараз вони всі будуть використовувати бабло, гнилу гречку, свою брехню й фальсифікації. Але в них немає головного - ідеї, заради якої вони живуть. У нас же ця ідея є. Тому я вірю, що ми 28 жовтня переможемо цих уродів, і перестріляємо їх усіх", - заявив Іллєнко.

Нагадаємо, сьогодні, 1 серпня, у столиці в будинку Київпроекту, що на вул. Б. Хмельницького, відбувся з'їзд ВО "Свобода", на якому було затверджено всіх кандидатів у депутати-списочників і мажоритарників, а також програму партії.

На брифінгу по завершенню з'їзду Олег Тягнибок уточнив, що мав на увазі його соратник: "У нас у партії є внутрішнє гасло "розстріляємо їх списками". Це означає, що кожен виборець, ставлячи позначку в бюлетені, робить постріл проти опонента. Сподіваємось, на цих виборах, буде достатньо пострілів, щоб нинішня команда зникла з горизонту".

Зараз ви читаєте новину «"28 жовтня ми переможемо цих уродів, і перестріляємо їх усіх" - "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

539

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути