Ексклюзиви
четвер, 15 березня 2012 16:02

Рудницька: В Україні стає страшно жити

Рудницька: В Україні стає страшно жити

Заслужена артистка України, співачка Анжеліка Рудницька заявила, що не вірить у виконання наказу президента Віктора Януковича забезпечити повне і безпристрасне розслідування справи зґвалтування і спроби спалення у Миколаєві 18-річної Оксани Макар.

Про це Рудницька сказала в ефірі 5 каналу, коментуючи скоєний проти дівчини злочин.

"Це неймовірне звірство, середньовічна жорстокість. Це те, що важко коментувати. 18-річній дівчині зіпсували життя. Питання не полягає у тому, зробили це мажори чи ні. Справа у тому, що в Україні багато непокараного зла. Злочинець, коли бачить це, думає, що якщо не карають інших за злочини, то і його відмажуть", - відзначила співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Почала молитися. Мені здалося, що я вже вмерла — згвалтована Оксана Макар

За її словами, в Україні стає страшно жити.

"Якщо правоохоронна система не здатна захистити своїх громадян і покарати винних, люди самі повинні усіма доступними законними методами змусити її це робити", - упевнена Рудницька.

Вона також закликала народних депутатів почати з себе змінюватись на краще, аби дати хороший приклад українському суспільству.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо міліція й надалі нічого не робитиме, ми отримаємо самосуди - правозахисник

"Ми кожний день бачимо, як ви б'єтесь, говорите один одному погані слова, як ви смикаєте один одного і не застосовуєте цивілізованих методів вирішення проблеми. Покажіть нам хороший приклад", - наголосила співачка.

"Ми шукаємо національну ідею. Національна ідея – почати з себе змінювати це суспільство, бути активним, не проходити повз проблеми, які в ньому існують. Кожен повинен почати з себе, адже кожний з нас є відповідальний за моральний стан суспільства", - додала Рудницька.

Зараз ви читаєте новину «Рудницька: В Україні стає страшно жити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути