Ексклюзиви
понеділок, 18 лютого 2008 17:35

Рудьковський звільнений з-під варти

Рудьковський звільнений з-під варти

Апеляційний суд Києва ухвалив рішення скасувати постанову Печерського райсуду столиці про обрання запобіжним заходом для Миколи Рудьковського взяття під варту і ухвалив рішення звільнити його під підписку про невиїзд.

Таке рішення було ухвалене на засіданні суду у понеділок.

Як відомо, 11 лютого суддя Печерського райсуду Києва Сергій Вовк ухвалив рішення про утримання під вартою колишнього міністра транспорту Миколи Рудьковського.

Таким чином суддя задовольнив подання прокуратури Києва, яка просила змінити міру запобіжного заходу Рудьковському з підписки про невиїзд на арешт.

Прокуратурою Києва за матеріалами СБУ щодо Рудьковського порушено кримінальну справу за розтрату державного майна в особливо великих розмірах під час здійснення приватної поїздки до Парижу за рахунок Мінтрансу.

Прокуратура вимагала зміни запобіжного заходу, оскільки з 21 грудня 2007 року "Рудьковський і його захисники необґрунтовано ухиляються від ознайомлення з матеріалами кримінальної справи, порушуючи свої процесуальні обов"язки".

Крім того Рудьковський, за даними слідчих, неодноразово покидав Чернігів, обраний підпискою про невиїзд місцем перебування, не повідомляючи про це слідство. За матеріалами УНІАН, Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Рудьковський звільнений з-під варти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути