середа, 17 вересня 2008 17:28

Розвідники попросили журналістів не втягувати їх у внутрішньополітичні процеси

Головне управління розвідки Міністерства оборони України заявляє, що поява останнім часом у ЗМІ матеріалів провокаційно-негативного характеру, що зачіпають імідж ГУР спрямована на дискредитацію відомства.

Як ідеться у заяві ГУР Міноборони, переданій прес-службою відомства, "зміст таких публікацій та їх спрямованість направлені лише на дискредитацію розвідувального органу Міністерства оборони України, створення перешкод у виконанні розвідувальних завдань, а також втягування колишніх та діючих співробітників ГУР МО України у внутрішньополітичні процеси в країні".

Цілком прогнозовано, що інтерес українського суспільства та міжнародної спільноти до ГУР Міноборони України як до закритої структури і до всього того, чим займається воєнна розвідка, буде і надалі підвищеним, йдеться у заяві.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України запевняє, що, незважаючи на це, буде залишатись поза політикою, продовжувати виконувати покладені на нього керівництвом держави завдання та надійно чатувати на захисті національних інтересів Батьківщини і безпеки українських громадян, повідомляє УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Розвідники попросили журналістів не втягувати їх у внутрішньополітичні процеси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути