вівторок, 11 липня 2006 12:13

Розподіл посад в уряді Януковича

 

Антикризова коаліція розглядає варіант внесення на посаду першого віце-прем`єра кандидатури від "Нашої України" - це їх квота, але якщо "НУ" не буде в коаліції, то це буде запропонований або Андрій Клюєв, або Микола Рудьковський. Про це повідомляє з посиланням на свої джерела, газета "Сегодня".

Згідно з запропонованою схемою, прем`єр-міністр – Віктор Янукович. Андрій Клюєв, якщо не стане першим віце-прем`єром, пропонується на посаду віце-прем`єра з ПЕК. Віце-прем`єром з питань агропромислового комплексу може стати Олександр Ткаченко.

Відносно міністрів пропонується наступний розклад: міністр внутрішніх справ - Іван Куцик; міністр освіти – Станіслав Ніколаєнко; міністр юстиції – Олена Лукаш; міністр фінансів – Микола Азаров; міністр економіки – Арсеній Яценюк; міністр транспорту і зв`язку – Микола Рудьковський (якщо не стане першим віце-прем`єром).

У Верховній Раді посаду спікера посідає Олександр Мороз. Перший віце-спікер – Адам Мартинюк або Леонід Грач, віце-спікер – Раїса Богатирьова або Ніна Карпачова, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Розподіл посад в уряді Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути