неділя, 17 березня 2013 02:08

Розблокування ВР залежить від Партії регіонів - "свободівець"

Розблокування ВР залежить від Партії регіонів - "свободівець"
Фото: day.kiev.ua

Чи буде розблоковано роботу Верховної Ради наступного тижня, залежить в першу чергу від представників Партії регіонів.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив заступник голови Верховної Ради, представник "Свободи" Руслан Кошулинський, повідомляє Цензор.НЕТ.

"Це залежить від позиції Партії регіонів: чи підуть вони на поступки, чи побачимо ми Слідчу комісію по діям регламентного комітету? Ми хочемо почути і гаранта - що скаже на це пан Янукович. Як тільки буде створена Слідча комісія, тоді будемо говорити далі. Побачимо, як буде наступного тижня, буде Погоджувальна рада, ми почуємо своїх опонентів, чи готові вони щиро, відверто сідати за стіл переговорів", - заявив віце-спікер.

Кошулинський не виключає, що з'явиться необхідність проведення дострокових парламентських, президентських і місцевих виборів у разі, якщо парламентська криза буде загострюватися і надалі.

"Я можу прогнозувати, що будуть загальні вибори: і президентські, і парламентські, і місцеві одночасно. Таке може бути, якщо і надалі буде загострюватися парламентська криза", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Розблокування ВР залежить від Партії регіонів - "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути