понеділок, 29 березня 2021 14:52

Росія приречена бути українським противником – Казарін

Автор: Анатолій Гаєвський
  – Розслабленість і віра в те, що можемо втрачати час і не озброювати армію, це ілюзія, що може дорого нам коштувати, – Павло Казарін
– Розслабленість і віра в те, що можемо втрачати час і не озброювати армію, це ілюзія, що може дорого нам коштувати, – Павло Казарін


Росія – це історія про недорозвалену імперію. Вона більша, ніж національна держава, але менша, ніж імперія. Про це розповів журналіст і публіцист Павло Казарін у програмі інтерв'ю "БОЧКА. Розмова по-українськи" на YouТube-каналі Gazeta.ua.

– Росія увесь час говорить про духовні "скрєпи", щоб пояснити німцям, чеченцям, бурятам і дагестанцям, чому вони мають жити в одній країні. Хочете доторкнутися до всього, що імперія накопичила за 300 років, лишайтеся в одній країні. Вам подаруємо перемогу над Наполеоном, Гітлером, штучний супутник Землі, Гагаріна, хочете ще Великий театр? – Пояснює Казарін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анексія Криму ― це оголошення Росією війни всьому світу ― Павло Казарін про Путіна, РФ і Україну



Павло Казарін до анексії Криму працював 1,5 роки журналістом у Москві. На його думку, у Росії Путіна критикують 2 категорії людей.

– Одні вважають, що він надміру Путін, а потрібно більше демократії, свободи. Для інших він недостатньо Путін, треба жорсткіше, російські танки десь під Львовом, а краще під Варшавою. Путін як радянська людина десь у голові має до України якісь емоції. Представляє її як УРСР, кухня смачна, пісні тягучі сумні. А йому на зміну може прийти людина, що просто ненавидітиме українців, як Гітлер євреїв. Він не стримуватиметься в методах. Росія онтологічно приречена бути українським противником. Тому розслабленість і віра в те, що можемо втрачати час і не озброювати армію, - це ілюзія, що може дорого нам коштувати, – розповідає Павло Казарін.

2 лютого на YouТube-каналі Gazeta.ua стартувала програма інтерв'ю "БОЧКА. Розмова по-українськи" із розмови з філософом Володимиром Єрмоленком. 24 лютого письменник Станіслав Асєєв розповів про 31 місяць полону в "ДНР". Разом із гостями програми ми намагатимемося збагнути, що в часи змін відбувається на всіх рівнях від культури до геополітики, віднайти відповіді, як і куди рухатися Україні. Веде програму журналістка Ольга Богачевська.

Зараз ви читаєте новину «Росія приречена бути українським противником – Казарін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути