середа, 29 січня 2014 08:36

Росія може стати посередником в українському конфлікті - Путін

Росія може стати посередником в українському конфлікті - Путін
Володимир Путін Фото: Associated Press

Росія не втручатиметься у внутрішні справи України і вважає, що велика кількість посередників може тільки збільшити кількість проблем, відзначає президент РФ Володимир Путін.

"З приводу порад Україні , як і що робити. Я думаю, що український народ сам в змозі розібратися. Принаймні, Росія ніколи не буде в це втручатись", - заявив президент РФ на прес-конференції за підсумками саміту Росія -ЄС.

"Я можу собі уявити, як наші європейські партнери відреагували б, якби в розпал кризи, скажімо, в Греції або на Кіпрі на одному з антиєвропейських мітингів з'явився б наш міністр закордонних справ і почав би звертатися з якимись закликами. Ми вважаємо, що це взагалі не дуже добре, а, маючи на увазі певну специфіку відносин між Росією і Україною, для нас це просто неприйнятно і неможливо", - сказав Путін.

Відповідаючи на питання про можливу посередницької ролі Росії в конфлікті в Україні, Путін зауважив, що не впевнений в тому, що Київ потребує цього посередництва.

"Я не знаю, чи потрібно Україні це посередництво. Якщо їм потрібно - вони повинні про це сказати. Але мені видається, що, чим більше посередників, тим більше проблем. У нас є вислів: "У семи няньок дитя без ока", - зауважив президент Росії .

Зараз ви читаєте новину «Росія може стати посередником в українському конфлікті - Путін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути