Ексклюзиви
пʼятниця, 02 березня 2018 11:52

Росія маніпулює думкою американців - експерт

Росія маніпулює думкою американців - експерт
Росія втручається у внутрішню політику США через "розпалюючі та "маніпулятивні" повідомлення у соцмережах

Голова комітету Палати представників конгресу США з науки, космосу і технологій виступив у Конгресі США з доповіддю про втручання Росії у енергетичний ринок США.

У ній повідомляють, що з 2015 по 2017 роки в соцмережах Twitter, Facebook та Instagram опублікували понад 10 тис. постів з ознаками свідомої маніпуляції.

За словами Ламара Сміта, Росія втручається у внутрішню політику США через "розпалюючі та "маніпулятивні" повідомлення у соцмережах. Своїми постами російські агенти намагалися вплинути на думку американців про трубопроводи, викопне паливо, фрекінг і зміну клімату, пише УНІАН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За коментар у соцмережі кримського татарина засудили на два роки

"Американський народ заслуговує на те, щоб знати правду. Те, що вони бачать у соціальних мережах, - це робота іноземної влади, яка прагне підірвати нашу внутрішню енергетичну політику", - сказав республіканець Ламар Сміт.

На думку автора доповіді, метою такого впливу є ослаблення американського енергетичного ринку. Адже США успішно конкурує з російськими енергетичними компаніями на світовому ринку.

Зараз ви читаєте новину «Росія маніпулює думкою американців - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути