Ексклюзиви
вівторок, 25 листопада 2008 14:16

Росія хоче спільно з Україною боротися з економічною кризою

Росія і Україна повинні спільно боротися з економічною кризою. Про це заявив сьогодні радник-посланник посольства РФ в Україні Всеволод Лоскутов під час круглого столу. "У відносинах Росії і України важливо не політизувати багато тем, і, в першу чергу, це стосується економіки. у нинішніх умовах украй важливо взаємодіяти з метою подолання кризи, яка на нас насувається. У України і РФ є багато загального, криза торкнулася наших країн, тому нам дуже важливо об"єднати зусилля в процесі подолання економічної кризи", - сказав він.

У свою чергу третій секретар групи економічної політики посольства РФ в Україні Дмитро Семенов прогнозує, що "за підсумками 2008 р. товарообіг між Україною і РФ складе близько 40 млрд дол.". "Це сума кругла і хороша. і РФ завжди залишається відкритою до співпраці з Україною", - сказав Семенов, передає РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Росія хоче спільно з Україною боротися з економічною кризою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути