неділя, 02 березня 2014 10:44

Російські військові почали штурм української частини в Севастополі

Російська армія атакує частину українських ВМС в Севастополі, українці перегородили в'їзд, повідомляє УДАРівець Дмитро Білоцерковець.

"Російська армія почала штурм української частини в Севастополі на Матроса Кішки, 39-й загін ВМСУ, адреса - Лазаревська 1, наші перегородили в'їзд у частину БТРом і готуються до оборони, просять журналістів освітити або їхати туди", - повідомив він у Facebook.

"Тепер про позитив за ніч, наші відбили штаб флоту й прикордонну службу в Балаклаві, готуються відбити все інше захоплене ЧФ РФ", - заявив Білоцекровець.

"Українській правді" він підтвердив, що "росіяни атакують 39 навчальний загін ВМС (військове містечко навпроти Лазеревських казарм)".

"Українського офіцера-парламентаря захопили в полон. В одній з будівель почалася пожежа. Російський КамАЗ (з кунгом, без упізнавальних знаків) увірвався на територію містечка через КПП для транспорту. Наші перегородили в'їзд БТРом. Таким чином, відрізали російський КамАЗ від основних сил, які залишилися за периметром", - повідомив УДАРівець.

"Росіяни за межами містечка виставили автоматників та погрожують почати стрільбу. З КамАЗу ніхто не вилазить... На території чутно, що хтось пустив автоматну чергу", - додав він згодом.

Зараз ви читаєте новину «Російські військові почали штурм української частини в Севастополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути