пʼятниця, 06 квітня 2018 14:53

"России там нет, там американцы, поляки" - нардеп видав чергову порцію кремлівської пропаганди

"России там нет, там американцы, поляки" - нардеп видав чергову порцію кремлівської пропаганди
Депутат з "Опозиційного блоку", колишній "регіонал" Євген Балицький заявляє, що Росія не воює на Донбасі, там - "американці і поляки". Фото: Facebook

Депутат з "Опозиційного блоку", колишній "регіонал" Євген Балицький, проти якого відкрили кримінальне провадження за сепаратистські висловлювання, заявляє що Росія не воює на Донбасі.

Про це він сказав в ефірі програми "Право на владу". Відео виклав блогер Сергій Іванов, який є ведучим програми.

На репліку: ви не визнаєте російської агресії, нардеп відповів: "Я и сейчас считаю, что наемники не имеет принадлежности к стране. Наемник есть наемник. Сегодня против нас воюет огромное количество наемников, они там не только с России. Не надо обвинят русских".

"Ви верзете маячню. Зафіксували вже дуже багато фактів участі кадрових російських військових у війні на Донбасі. Ви зараз ображаєте дуже велику кількість людей і паплюжите пам'ять загиблих", - відреагував Іванов.

На що "опоблоківець" заявив: "С нашей стороны тоже воюют и поляки, и американцы".

"Присутність проросійських політиків у ефірах є прямим наслідком їхньої присутності в політиці. І відповідальність за цей прикрий факт, на моє переконання, несуть, у першу чергу, не журналісти, а люди, які раптом вирішили, що отримали повноваження на всепрощенство. Головнокомандувач, генпрокурори, очільники СБУ та інші особи, головним завданням яких є захист країни не лише від зовнішнього ворога, а й від внутрішнього.

Я досі не розумію, як можна було після Майдану дозволити брати участь у виборах до парламенту згуртованій, добре профінансованій ворожій ОЗГ. Чому не ухвалили на законодавчому рівні виборчі обмеження для членів зграї Януковича? Хто нестиме відповідальність за це і за майбутній реванш, який вже набув чітких обрисів неминучості?" - написав Іванов у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "АТО треба починати з Києва" - низку медіа назвали солдатами гібридної війни Путіна

Євген Балицький, народний депутат від "Опозиційного блоку", обраний по мажоритарному округу №80 (з центром у Мелітополі). Відомий своїми проросійськими та сепаратистськими заявами. Він голосував за диктаторські закони 16 січня 2014 року.

Торік у прямому ефірі заявив, що готовий виїхати в Росію з частиною території України.

Зараз ви читаєте новину «"России там нет, там американцы, поляки" - нардеп видав чергову порцію кремлівської пропаганди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути