вівторок, 05 квітня 2022 06:28

Спецтема: Війна Росії проти України

"Росія збирається тотально геноцидити наше населення" - Подоляк

"Росія збирається тотально геноцидити наше населення" - Подоляк
Михайло Подоляк: "Підсумкова ціна для самої РФ буде максимально вбивчою". ФОТО: ОП

У Росії періодично з'являються спроби обґрунтувати ліквідацію української державності.

Роблять це в дедалі жорсткіших формулюваннях, пише у своєму телеграм-каналі радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк.

"Доходить до відвертих заяв. Цитата: "Денацифікація України - це також її неминуча деєвропеїзація". Агентство внутрішнього пропагандистського користування "РИА Новости" - практично відкрито оголошує офіційну позицію російської держави. Вже без обману. Відверто повідомляє, що РФ офіційно хоче знищити Україну. І при цьому Росія офіційно ж збирається тотально геноцидити (вбивати) населення нашої країни. А додатково планує знищити нам усю інфраструктуру та перетворити країну на зруйновану й випалену пустелю", - написав Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звірства у Бучі: США збирається запровадити новий пакет санкцій проти РФ

Подібними заявами в РФ протоколюють свої заклики до масового вбивства за етнічними, соціальними й державницькими ознаками, додав радник глави ОП.

"Це вже конкретна кримінальна практика в міжнародних юрисдикціях. І для держави РФ, і для її представників", - ідеться в дописі.

Якість російської інтелектуальної еліти залишається низькою, зауважив Михайло Подоляк.

"Абсолютна неадекватність. Абсолютне нерозуміння України та світу. Абсолютні ізгої. І тому підсумкова ціна для самої РФ буде максимально вбивча. Доки росіяни не перестануть накручувати одне одного власним пропагандистським ідіотизмом, сидячи за сотні кілометрів від ліній фронтів і територій - кількість їхньої знищеної живої сили та бронетехніки зростатиме в геометричній прогресії", - підсумував радник глави ОП.

Загарбники вбили сотні мирних українців у Бучі, Ірпені, Гостомелі. Тіла замучених і розстріляних людей виявили українські захисники, які звільняли ці міста. Багатьох мешканців російські терористи вбивали пострілами в потилицю.

З території Київщини вже вивезли 410 тіл убитих мирних мешканців.

Президент Володимир Зеленський назвав російських загарбників виродками й звернувся до матерів окупантів, показавши фото вбитих.

Зараз ви читаєте новину «"Росія збирається тотально геноцидити наше населення" - Подоляк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути