середа, 29 липня 2020 16:21

Росія запроваджує нові санкції проти України

Росія запроваджує нові санкції проти України
Російський уряд планує розширити санкції проти України. Фото: pixabay.com

Російський уряд вніс до Держдуми проєкт закону про введення нових економічних обмежень щодо України, зокрема — проти низки осіб і українських компаній.

Як повідомляє російське видання ТАСС, пропонується заборонити приймання грошових коштів і здійснення транскордонних платежів від одержувачів, включених до санкційного списку.

Перелік обмежень, накладених на низку осіб і компаній у рамках указу "Про застосування спеціальних економічних заходів у зв'язку з недружніми діями України щодо громадян і юридичних осіб Російської Федерації", підписаний Путіним у жовтні 2018 року, буде розширено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія відправила гумконвой для ОРДЛО — перший із початку пандемії коронавірусу

Російська Федерація ввела санкції проти України 2015 року. Такі ж санкції країна-агресор запровадила щодо ряду країн, які підтримали антиросійські санкції у зв'язку з анексією Криму та агресією на Донбасі.

Наприкінці 2019-го експрем'єр Дмитро Медведєв заявив, що Росія готова обговорювати скасування санкцій проти України за умови аналогічних дій із боку Києва.

Зараз ви читаєте новину «Росія запроваджує нові санкції проти України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути