неділя, 13 березня 2022 11:31

"Росія вже на вашому кордоні": Садовий звернувся до Байдена і Столтенберга

"Росія вже на вашому кордоні": Садовий звернувся до Байдена і Столтенберга
Росія здійснила ракетні удари по Яворівському військовому полігоні. За кілька десятків кілометрів до кордону з Польщею. Фото: ua.news

Війна, яка зараз триває, може втратити приставку російсько-української.

Тому мер Львова Андрій Садовий закликає партнерів закрити небо над Україною. Про це він написав на своїй сторінці в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це терористичний напад на мир і безпеку біля кордону ЄС-НАТО - Резніков про бомбардування Львівщини

"Сьогодні, 13 березня, російські ракети бомбардували Міжнародний миротворчий центр, який розташований за 40 кілометрі від Львова і за 20 кілометрів від кордону з Польщею, з ЄС та НАТО. Джо Байден, Єнс Столтенберг, ви розумієте, що війна ближче ніж ви собі уявляєте? Росія вже на вашому кордоні.

У вас є винищувачі, які можуть захистити наше небо. І коли я кажу "наше" то маю на увазі не лише українське. Бо вже зовсім скоро ця війна може втратити приставку російсько-української. Зупиніть війну! Допоможіть нам закрити небо Європи!", - наголосив Садовий.

Внаслідок бомбардування на Яворівщині, Львівська область, дев'ять людей загинули. 57 осіб отримали травми. Це не тільки військові.

Удари по Львівщині були здійснені ракетами. Попередньо за допомогою літаків із Саратова, які здійснили атаку на бойовому курсі без зальоту на територію України. Російський окупант випустив близько 30 ракет, частина їх збила протиповітряної оборони.

Зараз ви читаєте новину «"Росія вже на вашому кордоні": Садовий звернувся до Байдена і Столтенберга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути