неділя, 30 березня 2014 15:44

Росія вимагатиме в України назавжди відмовитись від членства у ЄС та НАТО і стати федерацією - експерт

Росія вимагатиме в України назавжди відмовитись від членства у ЄС та НАТО і стати федерацією - експерт
Фото: pircenter.org

Росія вимагатиме від України назавжди відмовитися від членства в ЄС та НАТО. Інформацію про такий план РФ, який нібито повинні підтримати ЄС і США, має політолог Тарас Березовець. Про це він пише на своїй сторінці у Фейсбуці.

За наявною інформацією, Росія підготувала для України такий план, який за задумом Кремля повинні підтримати США і Євросоюз, пише експерт:

1) Прийняття нової Конституції, де буде закріплений нейтральний статус України. Україна офіційно відмовляється від членства в ЄС та НАТО.

2) Крим оголошується демілітаризованої зоною, звідки виводяться ВСІ військовослужбовці, включаючи весь ЧФ РФ. Також там не повинно бути жодного військовослужбовця України.

3) Після виведення всіх військ проводиться незалежний новий референдум про статус Криму. За результатами пропонується ввести подвійне українсько-російське управління півостровом.

4) Україна погоджується стати федерацією. Російська друга державна.

5) Мораторій на вибори президента і Верховної Ради до грудня 2014 року.

Нагадаємо, Україна заявила, що готова до переговорів з РФ. Сьогодні міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров заявив про необхідність федералізації України, оскільки за його словами "унітарність не працює".

Зараз ви читаєте новину «Росія вимагатиме в України назавжди відмовитись від членства у ЄС та НАТО і стати федерацією - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути