четвер, 01 листопада 2018 17:53

Росія вчергове зганьбилася - тепер через санкції

Росія, вводячи санкції проти України, переплутала голову організації С14 Євгена Карася з художником. Про це активіст написав у Facebook.

"Сьогодні Росія наклала іменні санкції на українських діячів. У списку Іллєнко, Коханівський, Аваков і... Эвген Карась. Але не Васильович. А Валерійович. Митець і власник художньої галереї, а не лідер С14.

Автор: Facebook.com/yevgen.karas
 

"Ядерна православна держава" не може розібратися, на кого накладає федеральні санкції.

Не дивуйтесь, що *бічєських розмірів плавучий док, єдиний, що здатний приймати на ремонт авіаносець, вчора у Росії утонув. Щось наплутали з насосами. Ремонтні башти упали на корму авіаносця. А потім весь док пішов на дно.

Сподіваюсь, ніколи не опустимося до того рівня, аби нас бентежили санкції з дна", - написав Карась.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ниточки зв'язків з Росією рвуться і слабшають

Серед тих, хто потрапив до санкційного списку, є син президента України Олексій Порошенко, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, глава Нафтогазу Андрій Коболев, начальник Генштабу Віктор Муженко, генпрокурор Юрій Луценко, спікер Верховної Ради Андрій Парубій, екс-прем'єр Арсеній Яценюк, народний депутат і колишній лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош, голова партії "Свобода" Олег Тягнибок і лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко. Влада Росії заблокує на своїй території активи українських громадян і компаній. Вони не зможуть розпоряджатися майном, проводити будь-які операції з активами, виводити капітал за кордон.

Зараз ви читаєте новину «Росія вчергове зганьбилася - тепер через санкції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути