Ексклюзиви
неділя, 27 вересня 2009 12:31

Росія років через 5 буде готова до війни з Україною

Росія років через 5 буде готова до війни з Україною
Наразі можливість виникнення військового конфлікту між Україною та Росією, зокрема в Криму, відсутня.

Про це заявив російський експерт з військових питань Павло Фельгенгауер під час ефіру програми "Велика політика Євгенія Кисельова" на телеканалі "Інтер".

За його словами, у Москві сподіваються, що за результатами президентських виборів в Україні до влади прийдуть, "як люблять у Москві говорити, здорові сили", які будуть працювати на зближення України та Росії.

Крім того, додав Фельгенгауер, "російські військові сили наразі не готові до проведення такої серйозної кампанії". За його словами, у Росії зараз відбувається унікальна військова реформа зі "створення нової армії". "От коли це відбудеться, у майбутньому, можливо, років через 5, а можливо, більше, то тоді можна говорити про теоретичну можливість переходу проблеми Криму у військову площину", - сказав він.

Крім того, наголосив Фельгенгауер, спочатку потрібно вивести флот з Криму, оскільки "із суші він достатньо беззахисний", передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Росія років через 5 буде готова до війни з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути