Ексклюзиви
субота, 24 квітня 2010 18:28

Росія й Україна вже почали здобувати спільні перемоги – Семиноженко

Росія й Україна вже почали здобувати спільні перемоги – Семиноженко

Міжнародна акція "Георгіївська стрічка" розпочалася 24 квітня о 16.00 біля столичної арки Дружби народів святковим концертом, присвяченим 65-річчю перемоги у Другій світовій війні. Акція стартує у 30 країнах. Відкриваючи захід, віце-прем"єр-міністр з гуманітарних питань Володимир Семиноженко назвав концерт символом майбутніх спільних перемог України і Росії. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Такі перемоги вже почали відбуватися. Початок свята 9 травня - це привід згадати, що Україна - героїчний народ. У нас є не тільки велика минуле, а й велике майбутнє. Це була наша перемога, а не чужа. Наша країна готова до багатьох випробувань. Я радий, що сьогодні ми готові йти разом з Росією і Білорусією", - сказав віце-прем"єр Семиноженко.

Посол Росії в Україні Михайло Зурабов назвав спільне святкування 65-річчя Перемоги перевіркою того, наскільки країни зараз відчувають лікоть один одного.

"Можу абсолютно впевнено сказати, що координація зусиль, досягнута зараз між нашими владами, обнадіює і змушує нас абсолютно твердо говорити: нам до снаги практично будь-які завдання", - зазначив посол Зурабов. 8 травня він супроводжуватиме президента Віктора Януковича під час візиту у Москву, але ввечері того ж дня повернеться у Київ, де наступного дня візьме участь у параді Перемоги.

Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Росія й Україна вже почали здобувати спільні перемоги – Семиноженко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути