вівторок, 06 червня 2006 13:33

Російські депутати готують звернення до України щодо Криму

Державна дума Російської Федерації 7 червня розгляне і прийме звернення до Верховної Ради України щодо ситуації в Криму.

Комітет у справах СНД і зв`язків із співвітчизниками готує відповідний проект, який до винесення на палату розглядатиметься на засіданні комітету, повідомив сьогодні спікер Держдуми Борис Гризлов. У комітеті повідомили, що в даний час підготовлено декілька проектів.

Інформаційне агентство ІА REGNUM зазначає, що хоча в зверненні не згадуватиметься рішення української влади заборонити в`їзд на Україну для депутата Держдуми РФ Костянтина Затуліна, очевидно, що це стало вирішальним у постановці російським парламентом питання про ситуацію в Криму.

Нагадаємо, що 3 червня СБУ прийняла рішення заборонити в`їзд до України Затуліну, який брав участь в акціях протесту проти приїзду корабля НАТО до Феодосії напередодні планових навчань.

5 червня у Москві в аеропорту "Шереметьєво-1" російські прикордонники не пропустили позаштатного радника в.о. міністра закордонних справ України Сергія Євтушенка на територію Росії, після чого він був вимушений відбути до України, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Російські депутати готують звернення до України щодо Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути