вівторок, 08 серпня 2017 18:07

Російська пропаганда знайшла винних у загибелі Бережної

Російська пропаганда знайшла винних у загибелі Бережної
Загибель Ірини Бережної: у Росії заговорили про сайт "Миротворець". Фото: tsn.ua

Кореспондент радіостанції "Вести ФМ" Володимир Синельников заявив, що до загибелі екс-народного депутата від Партії регіонів Ірини Бережної можуть бути причетні активісти "Миротворця".

Про це пише "Обозреватель".

"У Олени Бережної (матері загиблої - Gazeta.ua) дійсно є підстави вважати, що насправді це була інсценізація ДТП, навмисне вбивство і політична розправа. Що, до речі, дуже в традиції української політики, коли з неугодними державі особами траплялися досить дивні ДТП якраз тоді, коли відбувалися події, в яких вони були замішані", - заявив він в ефірі "Вести ФМ " .

За його словами, Ірина Бережна подала заяву про незаконну діяльність сайту "Миротворець" напередодні від'їзду до Хорватії, де загинула в ДТП "за дивних обставин".

"Цей одіозний сайт відомий, фактично він зливає інформацію, отриману від українських спецслужб, а також збирає і поширює конфіденційну інформацію про громадян України, що безпосередньо забороняється Конституцією України. Тобто дії цього сайту є незаконними, і ті, хто там працює, повинні бути притягнуті до кримінальної відповідальності. І ось, такий збіг: варто було подати заяву, і тут же ДТП зі смертельними наслідками", - заявив Синельников.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ані Лорак не може повірити у загибель Бережної

Колишній народний депутат від Партії регіонів Ірина Бережна загинула в автокатастрофі. Аварія сталася вранці в суботу на узбережжі Адріатичного моря між Італією і Хорватією.

Зараз ви читаєте новину «Російська пропаганда знайшла винних у загибелі Бережної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути