четвер, 16 березня 2017 09:17

Рішення Порошенка викликає когнітивний дисонанс - нардеп

Рішення Порошенка викликає когнітивний дисонанс - нардеп
Порошенко вирішив очолити блокаду - Підлісецький/samopomich.ua

Президент Петро Порошенко не підтримав блокадників, але запропонував зупинити транспортне сполучення з окупованими територіями. Це викликає когнітивний дисонанс.

Про це сказав народний депутат від "Самопомочі" Лев Підлісецький в ефірі "112 Україна".

"Правильне рішення він прийняв. Ми підтримуємо запровадження блокади. Та в мене виникає когнітивний дисонанс: президент вважає, що блокада - це добре чи це погано? Чи коли він побачив, що більшість населення України за блокаду, то вирішив її очолити і попіаритись?

Поки була блокада, всі казали, що підтримують, а "Самопоміч" піариться. Ми ж запрошували всіх приїхати попіаритися, побути на редутах, пожити там, подивитися, як люди виконують свій громадянський обов'язок, підміняючи функції держави, які вона не виконує", - зазначив Підлісецький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кремль сполошився після рішення РНБО

15 березня президент Петро Порошенко запропонував повністю зупинити транспортне сполучення з окупованими районами Донбасу. Рада нацбезпеки та оборони ухвалила відповідне рішення.

При цьому Порошенко засуджує учасників торговельної блокади. За економічні втрати від цієї акції, за його словами, відповідатимуть ДНР і ЛНР, а також "Самопоміч", "Батьківщина" та інші "зачинщики".

Зараз ви читаєте новину «Рішення Порошенка викликає когнітивний дисонанс - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути