понеділок, 13 серпня 2012 13:13

"Рідна Вітчизна" Івана Матієшина подала виборчі списки до ЦВК

"Рідна Вітчизна" Івана Матієшина подала виборчі списки до ЦВК
Фото: pravo-znaty.org.ua

Політичне об'єднання "Рідна Вітчизна" 13 серпня подало до ЦВК партійний виборчий список та список кандидатів у народні депутати від партії у мажоритарних округах. Список "Рідної Вітчизни" очолює Голова Політичного об'єднання, Президент Всеукраїнського благодійного фонду "Україна – Свята Родина" Іван Матієшин, пише УНН.

"Рідна Вітчизна" була створена два роки тому і вперше бере участь у парламентських виборах.

За словами Івана Матієшина, участь "Рідної Вітчизни" у виборах - не примха, а відповідь на ті виклики, які стоять перед Україною.

"Ми йдемо в політику, бо бандити так і не опинилися в тюрмах, а закон – не один для всіх! Кожного так і не почули, а Україна – й досі не для людей! Ми йдемо в політику, бо Україна – це не Вона!", - наголосив лідер "Рідної Вітчизни" Іван Матієшин, коментуючи подання списків до Центральної Виборчої Комісії.

Він також підкреслив, що реальна ситуація в Україні різко суперечить розповідям влади про "покращення життя людей".

"Рідна Вітчизна" пропонує громадянам України програму системних змін, а не окремих реформ. Ключовими положеннями передвиборної програми партії є самодостатність України як держави та добросусідство, гідне життя для кожної людини та утвердження соціально-ринкової економічної системи.

Довідка: Іван Матієшин – успішний підприємець, політик, меценат.

Батьків Івана Матієшина ще дітьми разом із сім'ями вивезли з Тернопільської області до районів Крайньої Півночі. У 1961 році під час "відлиги" родина повернулася на Батьківщину.

Понад 40 років Іван Матієшин працює у Тюменській області. З 1998 року очолює нафтову компанію. "Тюмень для мене –лише місце мого бізнесу, а для душі мені, як колись і моїм батькам, необхідна моя рідна Вітчизна", - каже Іван Матієшин.

Зараз ви читаєте новину «"Рідна Вітчизна" Івана Матієшина подала виборчі списки до ЦВК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути