четвер, 14 лютого 2013 17:53

Рибак завтра має прийняти "ключове рішення в історії" - Кличко

Рибак завтра має прийняти "ключове рішення в історії" - Кличко
Фото: klichko.org

Спікер Володимир Рибак завтра має прийняти "ключове рішення в історії".

Про це на прес-конференції у Києві сказав лідер фракції УДАР Віталій Кличко.

"Я впевнений в тому, що консенсус має бути знайдений. Але хочу звернути увагу: ми не можемо знайти компроміс між персональним голосуванням депутата і голосуванням за сусіда. Ми не можемо знайти компроміс у тому, ходити на роботу, чи ні. Персональне голосування — це наша головна вимога", - наголосив він.

Кличко висловив переконання, що завтра, 15 лютого, під час наради лідерів парламентських фракцій у спікера Володимира Рибака, консенсус щодо розв'язання парламентської кризи буде знайдено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спікер пропонує опозиції закритися на добу в його кабінеті, доки не домовляться

"Я впевнений, що завтра на засідання у Рибака ми зможемо знайти шлях, яким чином ми можемо дійти до персонального голосування. Ми впевнені, що ми боремося, бо так Рада працювати не може. Ми хочемо повернути повагу до депутатів. Я впевнений, що в цьому ми маємо йти до кінця. Рибак має довести, що він як спікер, може зробити ключове рішення в історії, коли буде персональне голосування. Якщо ні — я впевнений, така робота Ради не потрібна", - наголосив політик.

Відповідаючи на запитання, чи готовий УДАР до силового розблокування парламенту і як буде діяти у цьому випадку, Кличко запевнив:

"Силове розблокування трибуни покаже небажання більшості працювати за законами України. Всі розуміють ті вимоги, які ми пропонуємо. Вони чесні, прозорі та логічні. Ми готові відстоювати інтереси українців. Нам дали повноваження це робити".

 

Зараз ви читаєте новину «Рибак завтра має прийняти "ключове рішення в історії" - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути