неділя, 18 квітня 2021 00:27

РФ не хоче миру та блокує будь-які кроки – Кравчук

РФ не хоче миру та блокує будь-які кроки – Кравчук
Також Кремль відмовляється обговорювати мирний план щодо Донбасу, який був розроблений спільно із Францією і Німеччиною. Фото Senat Rzeczypospolitej Polskiej

Росія не хоче миру і робить усе, щоб заблокувати врегулювання ситуації на Донбасі. Про це заявив глава української делегації у Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук.

В ефірі телеканалу ДОМ він нагадав, що Україна закликає РФ до припинення вогню на Донбасі, але вона не реагує на ці заклики.

"Росія не хоче миру. Росія робить усе, щоб заблокувати будь-які кроки", - вважає Кравчук.

Також Кремль відмовляється обговорювати мирний план щодо Донбасу, який був розроблений спільно із Францією і Німеччиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кравчук: Путіну можна дати під дихало

"Ось на 19 квітня запланована зустріч політичних радників лідерів країн нормандського формату. Ну, подивимося. Може, вони домовляться про щось, про подальші кроки. Тому що ситуація вкрай важка, напруга висока. Але ми ж не можемо закривати очі на ті наслідки, до яких призводить така ситуація", - додав Кравчук.

Раніше президент України Володимир Зеленський провів зустріч у Парижі з президентом Франції Еммануелем Макроном і канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Зокрема, сторони обговорили загострення ситуації на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «РФ не хоче миру та блокує будь-які кроки – Кравчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути